Verzending & retour

Verzending

°Wij verzenden met Bpost enkel in België. Deze kost is €6. Wanneer u een bestelbedrag van €100 hebt dan verzenden wij GRATIS voor u.

°Wens je toch buiten België te bestellen, contacteer ons dan even voor de leveringskosten.

 

Levertijd

°Levertijd varieert, wij doen er alles aan uw pakket binnen de 2 à 3 werkdagen geleverd te krijgen (maandag tot vrijdag). Indien u gepersonaliseerde artikelen hebt besteld, kan deze levertijd iets langer op zich laten wachten. Indien u een bestelling wenst te doen met personalisatie en een korte levertijd nodig hebt, contacteer ons even via joy.creations@hotmail.com. Dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen doen.
OPGELET: hou er rekening mee dat de telling voor verzending pas start wanneer uw betaling bij ons zichtbaar is.

°Wij zijn niet verantwoordelijk voor de leveringstermijn na overdracht aan de bezorgingsdienst.

°Is er een probleem met uw pakket bij de levering, zoals beschadiging of geopende verpakking? Dan moet u zich wenden tot de chauffeur van de bezorgingsdienst. Deze zullen u de nodige info gegeven over de klachten die u kan indienen. Wij zijn hiervoor niet meer verantwoordelijk na overdracht aan de bezorgingsdienst.

°U krijgt steeds een mail wanneer uw pakket aangeboden is bij onze bezorgingsdienst.

 

Afhaalpunt

°Wat als u kiest voor een afhaalpunt en niet tijdig afhaalt? Dan komt dit pakket retour naar ons terug en zal er een extra kost van €5 aangerekend worden om het opnieuw te verzenden.

°Wat als u uw adresgegevens verkeerd heeft doorgegeven en het pakket retour bij ons terug komt? Ook hier zullen wij een extra kost aanrekenen van €5 om het opnieuw naar jullie te versturen.
KIJK DUS STEEDS JULLIE GEGEVENS GOED NA BIJ BEVESTIGING VAN UW BESTELLING.

 

Afhalen Waarschoot

°Wordt er gekozen voor de optie afhalen te Waarschoot?
Dan kan u uw pakket na afspraak met ons, afhalen op volgend adres:

Kapellestraat 7A
9950 Waarschoot (Lievegem)

De betaling moet wel op onze rekening zichtbaar zijn vooraleer u afgehaald hebt. Indien u voor de optie Betalen bij afhalen kiest, dan moet u de app Payconiq geïnstalleerd hebben of cash betalen. Indien u cash betaald, gelieve gepast te betalen.

 

Retour

Wenst u een retour voor een product dat u toch niet wenst te gebruiken na bestelling, deze bedenkingstermijn is 14 dagen (hier spreekt men van herroepingsrecht). opgelet, Hou er rekening mee dat het product in de verpakking moet worden gehouden en niet mag gebruikt zijn in die 14 dagen. Vanaf dat u geen verpakking meer kan aanbieden voor retour, kunnen wij uw retour niet goedkeuren.

Ook wanneer een bepaald artikel van zich zou laten afweten en stuk gaat, kan u ons steeds eens contacteren of wij u hiervoor kunnen helpen (mits vergoeding na 1 week gebruik of gratis binnen 1e week van aankoop) Dit is enkel geldig voor de "Handmade" producten.

Indien er een product zou zijn dat niet voldoet aan de beschreven artikelgegevens, kan u ons contacteren via onze sociale media of joy.creations@hotmail.com

 

Deze versie is laatst bijgewerkt op 26/08/2021. Hiermee vervallen alle eerdere versies.